100 let vaření po staru už stačilo!
Výsledky již známe. Je čas učinit tyto nutné změny...
Jednoduchý krok ke zdraví, přirozené váze a vitalitě.
Cítíte se zdraví? Nebo řešíte neustále alergie, chronické nemoci, trpíte záněty, plísněmi či bolestmi kloubů, páteře, žaludku? Jste bezlepkář, máte cukrovku 2. typu, vysoký tlak, migrény či deprese? Potřebujete harmonizovat své tělo či duši? Tak právě pro vás je tato kniha, která vám pomůže zmírnit nebo se i zbavit těchto problémů.
Kniha Jídla Světla – Kuchařka pro život je ve výhradní distribuci společnosti – PEMIC BOOKS a.s., žádejte si ji u svých knihkupců ❤️❤️❤️
nebo si ji můžete objednat i ZDE
Začněte si jednoduše a nově vařit podle mých českých receptů.
Kniha je komplexním souborem poznatků postavený na základě mnoha špičkových specialistů, odborníků svého oboru, kteří se zabývají chemií, biologií, medicínou, alternativními metodami, měřením, speciální diagnostikou, výživou, energiemi, minerály a mnoha jinými obory. Všechny tyto poznatky jsem ucelila a informačně a funkčně provázala na základě svého učení, praxe i následných výzkumů.
Věděli jste, že lidé často nevědomky používají zdraví škodlivé suroviny nebo je upravují a používají takovým způsobem, že si z nich sami vytvářejí jedy?
Už dost systematického likvidování zdraví naší společnosti a lidstva prostřednictvím medializací nezdravých a škodlivých jídel, surovin a přísad. Už dost všeho toho systematického „vytváření si pacientů“ a udržování lidí ve strachu!
Uvařme si spolu velmi chutná, výživná a energeticky bohatá jídla. Jednoduše a barevně, rychle a s láskou ❤
Vaše Jolana
Předmluvy ke knize
Srdečně děkuji těmto dvěma báječným lidem, kteří moji první knihu „Jídla Světla – Kuchařka pro život“ přečetli a napsali k ní předmluvu
Poznámka: úplné předmluvy jsou napsané v knize…
doc. Mgr. Anatoliy Vasylchuk, CSc.
lékař eniopsycholog
Žít zdravým životním stylem není možné bez přirozené živé stravy a správného pitného režimu. Jolana Janišová se ve své knize Jídla Světla nepodílí pouze na řešení tohoto složitého problému, ale ukazuje i na nové, ještě složitější problémy, a také upozorňuje společnost, že každý člověk konzumuje energeticky mrtvé potraviny.
Energeticky mrtvé potraviny nemají informačně-energetickou bariéru, proto do nich volně pronikají a spojují se s nimi biopatogenní, neidentické, nepřírodní, necharakteristické, technogenní, antiduchovní a jiné podobné informačně-energetické hmoty. Systematická konzumace takovýchto potravin způsobuje zdravotní, psychické, psychosomatické, psychovegetativní, růstové a vývojové problémy.
Pavlína Klemm
autorka série knih „Světelná poselství z Plejád“. Poradkyně pro životní energii podle E. Körblera. Semináře a přednášky pro rozvoj vědomostního vývoje. Výuka alternativních léčebných metod.
Z osobního pohledu vím, že Jolaniny recepty a všechny ostatní příspěvky do knihy sestavila v upřímné a srdečné snaze lidem pomoci.
Všechny recepty, které se v knize nacházejí, nejsou jen „obyčejné“ nebo „standardní“ recepty. Jolana je všechny sama pečlivě a láskyplně vytvořila, vyzkoušela a pozorovala jejich ozdravný účinek na organizmus. Nechala i odborně změřit světelnou energii svých připravených jídel.
Reference čtenářů
Dobrý den, paní Jolano,
chtěla bych Vám říci své obrovské díky za Vaši knihu Jídla Světla ♥. Na tuto knihu narazil před nějakým časem můj přítel a mě trvalo než jsem si k ní našla cestu, ale ve chvíli, kdy k tomu došlo, tak jsem pochopila mnoho věcí… Děkuji Vám ze srdce, že jste se s ostatními podělila o své zkušenosti a znalosti, které mohou některým lidem změnit život tak jako mně. Některé informace mi doslova vzaly dech a zároveň ve mně zažehly jakousi jiskru, která mě s radostí a odhodláním vede vpřed ku změně.
Dělá mi nesmírné potěšení, že jsou na této planetě bytosti hledající pravdu a jdoucí za Světlem.
Děkuji Vám. ♥ S láskou a mírem v srdci
Michaela Nespěšná
Kniha Jídla Světla – Kuchařka pro život mně svými bezmasými recepty neoslovila, navíc nevařím. Ale naopak mně velmi příjemně překvapila, že i pro mne – lékaře, je v knize mnoho praktických informací, které jsme se ani na lékařské fakultě neučili. Například kapitola o přímém vlivu správných tuků na zdraví, nebo důležité propojení duše a fyzického těla a spoustu dalších souvislostí. Proto tuto knihu doporučuji i odborníkům.
Milá Jolano, musím na Vás vybafnout svou nekonečnou radost z kuchařky. Přijde mi jak itinerář pro hledající sebe sama. Jsem holka v.v – 73 a kousek. Moje radost s potkáním Vašeho pohledu na věci života mě katapultovala až k naději, že možná jednou umřu zdravá a zaslouženě ve spaní. AŽ TEĎ mi došlo, jak snadno se kuchařinky dopouštějí omylů…
teta Buri
Ahoj Jolanko 🙂
Tak jsem se již dvakrát pustila do pečení pohankového chleba, podle tvého receptu z knížky a musím říct, že se mi povedl 🙂 Ten druhý byl ještě o něco lepší než první, trénink je potřeba u všeho 🙂 Fotku ti zasílám v příloze, abych tě motivovala k tomu, že tvá práce, a zároveň asi i poslání, mají velký smysl. Pro mě je vaření zábava a meditace, sama vymýšlím vlastní recepty a tvá bezlepková kuchyně je pro mě velkým dobrodružstvím, protože jsi mi otevřela další obzory v kuchyni 🙂 Já ti za to velice moc děkuji. Vyzkoušela jsem již více receptů z tvé knihy a vše bylo výborné.
S láskou Zuzka z Opavy
Drahá Jolanko,
Skoro každý den listuji v té úžasné kuchařské knize a některé recepty jsem už vyzkoušela – moc chutné. Hlavně ty snídaně a jedlá soda, to mi dělá dobře. Jsem vděčná za mnoho cenných rad a zkušeností, které nám všem zprostředkováváte. Tisíceré díky za Váš drahocenný čas.
Vaše příznivkyně Dagmar