Recept: Joli – pomazánka z vlašských ořechů

Vynikající pomazánka na podporu vaší vitality pro zimní období.

Ingredience

  • vlašské ořechy – 200 g
  • máslo – 250 g
  • lahůdkové bezlepkové droždí – 150 g
  • cibule velká – 1 ks
  • himalájská sůl – dle chuti

Příprava

Namelte ořechy, přidejte droždí, očištěnou a nadrobno nakrájenou cibuli a vše smíchejte s kvalitním máslem. Osolte si dle chuti. Tuto vynikající pomazánku doporučuji na domácí Fenyklový chléb dle receptu z knihy „Jídla Světla – Kuchařka pro život“. Konzumujte ji především v zimním období, kdy potřebujeme zvýšit příjem kvalitních tuků. Kombinací másla a ořechů dokonale podpoříme naší vitalitu. Skladujte ji ve skle a chladnu do spotřebování.

PS: Zamíchejte si pomazánku čistou rukou a posolte si ji nejlépe čerstvě namletou solí z mlýnku, obrovsky si tímto zvýšíte energii svého jídla❤️. Vytvořte si ze svého jídla chutný přírodní jól!

Dobrou chuť ❤️❤️❤️

Pomazánka z vlašských ořechů Jolany Janišové

Přidat komentář