Recept: Salát z kysaného zelí a červené řepy na podporu imunity

Tento salát buduje imunitu v těle a rozhojňuje přátelské bakterie ve střevech. Tímto vyprovází z těla nepřátelské bakterie.

Ingredience na 4 kg zelno-řepného salátu

  • domácí kysané zelí – 3 kg
  • červená řepa – 5 ks
  • mrkev – 3 ks
  • červená paprika – 2 ks
  • čerstvý zázvor – 7 cm
  • nefiltrovaný olivový panenský olej – 10 lžic
  • himalájská sůl – dle chuti
  • čistá voda – dle potřeby

Příprava salátu z kysaného zelí a červené řepy

Omytou papriku zbavenou středu nakrájejte nadrobno do velké mísy k zelí. Přidejte omytou a najemno nastrouhanou řepu s mrkví. Zázvor ostrouhejte a opláchněte, pak najemno nastrouhejte do směsi. Tu polijte olivovým olejem, osolte a důkladně rukama láskyplně promíchejte. Pěkně si u míchání zazpívejte, takto navýšíte energii svého jólu.

Jak salát uchovat, aby co nejdéle vydržel?

Salát uchovávejte v 5 l zavřené sklenici, v lednici. Když si svou porci odeberete (vždy s předstihem a čistou lžící) a nepřerušíte teplotní stabilitu, vydrží vám salát do spotřebování minimálně 21 dní. Doporučuji jíst tento salát nalačno ohřátý do 40 °C. Je vynikající lehkou večeří nebo může být i skvělým doplňkem hlavního jídla. Mňam, dobrou chuť ❤️❤️❤️.Tento recept patří mezi mé 2 recepty pro posílení imunity a efektivní jólivou pomoc v období chřipek či viróz. Ve stejnojmenném článku vysvětluji, proč mají oba recepty jólivý účinek. Vnímejte potřebu svého těla, vařte promyšleně.

Přidat komentář