Živé, mrtvé jídlo

Z pocitu nedostatku času lidé konzumují hotové, mrtvé, umělé, chemické a návykové potraviny. Člověk tímto ztrácí svou hodnotu a postupně i svou energii. Viníkem je konzumace rafinovaných, energeticky mrtvých potravin bez živin. Tento proces brzdí a postupně vyřazuje z akce náš imunitní systém. Tímto se poškodí mozek a v důsledku vzniklého chaosu se člověk rozhodne, že se začne sám systematicky likvidovat. Rafinované, geneticky modifikované chemické potraviny včetně veškerého masa, mají velmi nízkou vibraci a žádné živiny, obsahující pouze lepidla, pojidla, barviva, chuťové přísady, návykové látky a prázdnou hmotu. Ty v těle vytvoří tmavá místa, která energeticky velmi oslabují orgány a celé orgánové systémy. Takto stravujícím se lidem, tímto způsobují disharmonii jejich daného dokonalého přirozeného, samo regeneračního systému.

Živé jídlo

Je moc důležité zaměřit se na přirozenou stravu – včetně správného pitného režimu – obsahující komplexní živiny v dokonalé harmonii s vysokou vibrací a podporou dokonalého života.

A jak na to? Živé jídlo je vaše volba, jedná se o vědomé stravování – vaši stravovací gramotnost. Pěstujte si plody přírody sami, nebo je kupujte od místního farmáře, zajímejte se o zdroje původu toho, co jíte a pijete. Kontrolujte vždy složení a technologické zpracování potravin. Ověřujte si tyto informace a vnímejte, kdo, proč a jak k vám promlouvá.

Pokud nemáte na zeleninu „čistý“ zdroj, je potřeba minimalizovat její chemické zatížení! Postupy a rady najdete v mé knize Jídla Světla ❤️ – Kuchařka pro život.

S radostí si vařte sami! Touto činností máte obrovskou MOC přetransformovat své jídlo a povýšit ho na přírodní „jól“. Využívejte základní potraviny z lokálního zdroje, ty nesou vysokou vibraci – energii pro své „domorodce“. Mluvte ke svému jídlu, chvalte ho a dejte mu krásné jméno. Při jeho přípravě si zpívejte, nebo si pobrukujte melodii, kterou milujete. Mezi vámi a jídlem tak vzniká informačně-energetická vzájemná výměna, jejímž důsledkem je „naladění“ stejných, nebo velmi podobných frekvencí a vznik harmonie při konzumaci takového jídla. Pusťte si při přípravě svého jídla hudbu, kterou máte rádi a tancujte. Udržujte se po celou dobu v příjemném rytmu. Míchejte jídlo čistýma rukama spirálovitými pohyby ideálně devětkrát – takto nesmírně zvyšujete jeho energii. Z hlediska enioanatomie tímto probíhá informačně-energetická vzájemná výměna, předávání informačně-energetických hmot prostřednictvím čaker prstů a dlaní. To, co niterně vyzařujete, se násobí ve vašem jídle, které jíte. Jezte barevná a pestrá jídla a hrajte si s nimi. Pokud to dokážete, „naciťte si“, která vaše jemnohmotná těla jsou nejvíce v souladu s připravovaným pokrmem, a na tomto základě se pak i barevně oblékejte. Vše živé má své energetické dráhy, včetně ovoce a zeleniny. Krájejte je s láskou a myšlenkou pro pevné zdraví vždy stejně – například chcete-li kostičky – salát bude z malých a velkých kostiček. Máte-li rádi kolečka, dělejte kolečka. Tímto získáte synergický energetický efekt.

Utržené ovoce a zelenina má asi tři hodiny stejně vysokou frekvenci – energii, jejíž hodnota pak začíná pomalu klesat. Proto je velmi prospěšné mít možnost si je utrhnout v lese či na zahrádce a dopřát si tohoto ozdravění se zápornými ionty. Když ovoce a zelenina povadne, nemá energii a umře. Takovou nejezte, ale raději si vytvořte, můžete-li, na jednom místě bioodpad a ona vám dá za čas na oplátku čerstvou. Při vaření se v pěkném a čistém prostředí, napojte na Lásku tak, abyste ji vnímali jako univerzální energii nebo emoci. Před každým jídlem za toto jídlo poděkujte. Nesmírně si zvýšíte energii všeho, co jíte a pijete. Vděčnost má vysoké vibrace. Čím jsme za různé dary života vděčnější, tím bohatěji býváme obdarováni.

Jezte v klidu, v příjemném, čistém prostředí a z nádobí, které máte rádi. Poctivě a déle kousejte bez hltání a s láskou prožívejte chuť každého sousta. Během jídla nepijte. Pokud sdílíte s někým jídlo, tak komunikujte pouze s láskou.